Een Heineken fust gebruiken voor je horecaonderneming

Een bierfust biedt verschillende voordelen wanneer je een horecaonderneming hebt. Met een fust kun je namelijk even vooruit met het bier. Je kunt het favoriete bier van je klanten en daarmee onderneming aanbieden aan de hand van een fust. Denk aan een Heineken fust voor je horecaonderneming. Heineken is tenslotte het meest geliefde bier van de wereld.

Het is een premium pils met 5% alcohol. Inmiddels geniet de hele wereld van dit bier en is het daarmee ook één van de meest gedronken bieren. Meer weten over Heineken en een fust Heineken? Lees hieronder dan verder.

Over Heineken

In het jaar 1873 ontdekte de jonge ondernemer Gerard Heineken zijn passie voor bierbrouwen. Destijds kocht hij een stuk land in Amsterdam, dat inmiddels natuurlijk centrum is en daar bouwde hij een brouwerij. Hij ging hard werken aan een het perfectioneren van een recept dat kort daarna het eerste ‘premium’ pilsener van Nederland zou gaan worden. Dat nieuws verspreidde zich op een gegeven moment snel en heel veel mensen werden ineens bekend met het merk Heineken.

Verschillende generaties ontfermde zich over het merk Heineken. In totaal wel 4 generaties met allemaal hun eigen bijdrage. Het succes van Heineken is gebaseerd op pure en natuurlijke ingrediënten. Denk aan gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Het merk is inmiddels wereldwijd bekend en heeft bij veel bierliefhebbers de voorkeur.

Voordelen Heineken fust

Doordat het merk Heineken bij zoveel mensen bekend is en tevens ook door veel mensen over de hele wereld wordt gedronken is een Heineken fust natuurlijk ideaal. Een bier fust is vaak verkrijgbaar in verschillende inhouden. Zo heb jij altijd voldoende Heineken bier op voorraad voor je horecaonderneming. Maak je ook over de kwaliteit van een bier fust geen zorgen. De A-merken, zoals een Heineken of een ander populair biermerk smaken namelijk nog steeds hetzelfde uit een fust.

Om een fust te gebruiken is er echte wel een biertap nodig waar de fust in kan staan en mee kan worden aangesloten. Het tappen van biertjes gaat echter wel een stuk sneller dan wanneer er allemaal flesjes geopend en geserveerd moeten worden. Met een groter bierfust kun je ook langer vooruit en dus ook meer biertjes tappen. In verhouding is het tappen van bier dus ook voordeliger dan de aanschaf van een krat bier.

Heineken is al erg bekend, maar misschien jouw horecaonderneming nog niet. Wil je hoger in Google komen met jouw horecaonderneming? Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een SEO Analyse t.w.v. € 249,- laten uitvoeren! Ga direct naar Adbull.nl en kijk welke SEO & Linkbuilding diensten we nog meer aanbieden.