Producten
 

BierBank

Bij de Nationale Bierbank kan je:
  • Een selectie maken uit onze exclusieve Nederlandse en Belgische bieren en deze laten bewaren in onze geklimatiseerde rijpingskelders in Fort bij Spijkerboor!
  • Een bijzondere bieravond beleven in Fort bij Spijkerboor

Bier bewaren
Na het selecteren en kopen van de bieren, gaan jouw bieren jaren rijpen achter de dikke muren van het fort. Wij waarschuwen je wanneer het bier de meest optimale smaak heeft bereikt. Dan kan je het komen opdrinken tijdens speciaal georganiseerde avonden, ophalen of laten opsturen. Of het is wachten tot het z’n hoogste prijs heeft bereikt, wij verkopen het voor je en je deelt mee in de winst. Je krijgt een persoonlijk bierbanknummer waarmee je kunt inloggen en de status van alle bewaarde bieren kunt raadplegen. Ook kan je met dit nummer weer nieuwe bieren bestellen om te laten rijpen.

Beleggen in bier
Je kunt er ook voor kiezen om bier te laten wegleggen om er over vijf jaar mogelijk geld mee te verdienen. Een voorbeeld: voor bier A komt na vijf jaar een koper die €15,- per fles wil betalen. Het bier is aangekocht voor €10,-. Dit betekent dat €15,- + €5:2 = €12,50 aan de eigenaar wordt uitbetaald. Dit voorbeeld is fictief en afhankelijk van de dan geldende marktwaarde!

Voor meer informatie en vragen over de Bierbank kan je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Fiona de Lange

Tel:+31 (0) 651 149 231
Mail:fiona@nationalebierbank.nl
Facebook
 


image
image